Delain – Xandria @ Metropool Enschede

Er zijn veel liefhebbers van female fronted metal daar waren we al achter bij MetalBoys. Als dan de aankondiging komt van een show van Delain in de Metropool dan zien wij ook al snel dat deze show binnen no time uitverkocht is. Daar is handig op ingespeeld doordat er uiteindelijk de mogelijkheid was om zelfs 2 shows te doen. Voor de fans de ultieme kans om deze show in Enschede niet te gaan missen. In het volgende even het promoverhaal: Met zeven albums en drie EP’s, wereldwijde tours met o.a. Nightwish, Sabaton en Within Temptation en premium spots op festivals als Wacken, Graspop en Download heeft Delain zich gevestigd als één van de meest originele bands in de scene en kan gezien worden als mede-architect van een heel genre. Met een vernieuwde line-up is Delain klaar om hun troon op te eisen tijdens een tour langs de podia die hen op 18 november naar Enschede brengt. Als onderdeel van de Beyond Dark Waters tour staat voorprogramma Xandria op de planken. Ook niet verkeerd toch ? Voor de visuele weergave van dit concert ging Alied voor ons op pad. Geniet mee van deze succesvolle dag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *