Over ons

Wat doet MetalBoys?

MetalBoys promoot evenementen in het oosten van het land, bezoekt concerten en maakt daarvan foto’s, en deelt deze op de website en op de FaceBook pagina.

Wie zijn MetalBoys?

Richard Hulshof, oprichter van MetalBoys, houd zich voornamelijk bezig met de organisatie, artwork op de pagina zoals de tafels.

Etienne van Dijk: Merchandise

Mike Hek, verzorgt het fungedeelte op de pagina.

Frank van Buuren, webmaster en presentator bij Black Monday van Delta FM. Frank is de presentator van MetalBoys on Air, elke maandag te beluisteren op de radio en stream.

Jos Velthuis, MetalBoys en Black Monday Radioshow.

Frido Stolte, fotografeert voor MetalBoys, Zware Metalen en zijn eigen pagina The View Photography

Renée fotografeert voor MetalBoys en de Metalkrant

Christel Janssen, fotografeert voor MetalBoys en Zware Metalen.

Cindy van Stralendorff fotografeert voor MetalBoys en Aardschok.

Alied Kreijkes fotografeert voor MetalBoys en Metropool Hengelo/Enschede,Alied Fotografie en voor 3voor12 Overijssel

Hoe komen jullie aan de naam MetalBoys?

De naam MetalBoys klinkt misschien vreemd, maar is ontstaan tijdens een fietstocht naar Tattoofest Nijverdal. Staande op de brug over de A35 bij Ypelo met een blik bier in de handen zeiden we kom op Boys, tiet om verder te goan, vandaar dat het Metalboys werd.Met Mike Hek, Ronnie Kok, Etienne van Dijk, Erik Hofman, Richard Hulshof en Gersom Kristiaans reden we toen naar Nijverdal.

Wanneer is MetalBoys opgericht?

MetalBoys is op gericht op 14 Augustus 2014.In eerste instantie was MetalBoys een promopagina voor het oosten van Nederland.In 2015 kwam er fotografie bij om alles completer te maken,eerst alleen op Facebook en daarna ook op een website om alles nog mooier te presenteren.Waar is MetalBoys aktief?

MetalBoys is aktief in het oosten van het land en een klein deel van Duitsland.Een denkbeeldig gebied van Winterswijk naar Zwolle naar Hoogeveen en naar Gronau en de achterhoek.

Wat is de missie van MetalBoys?

De missie van MetalBoys is het verenigen van metalliefhebbers. Door middel van onze pagina proberen wij de metalwereld te versterken. Door de pagina word er meer afgesproken met elkaar om naar concerten te gaan. Goed voor de vriendschap maar ook voor het bezoekersaantal met festivals en concerten.