Drachten Deathfest 2024

Ieder z´n feestje. Waar de één naar carnaval gaat en zich volledig klem zuipt zo zijn er ook feestjes met een donker en luguber karakter. Je snapt natuurlijk wel dat MetalBoys graag bij het laatste soort feestjes graag aanwezig is. De locatie is het vernieuwde Iduna in Drachten wat onlangs een friese metamorfose ondergaan is. De vooruizichten lijken goed want het is ook stijf uitverkocht. Logisch als je naar de line-up kijkt. Napalm Death, Suffocation, Sanguisugabog, Enterprise Earth, Wormrot, Primitive Man, Organectomy, Aphotic, Insurrection, Atmoran (Sepultura set), Mancuerda en Abyssal. Dat zijn de namen die het gaan doen vandaag. Een uitmuntende sfeer en goede sets van de spelende bands maakt dat het een zeer geslaagde evenement is. Onze fotograaf Jan-Willem stond met de neus vooraan om onderstaande kiekjes te schieten. Wij zijn nu al zeer benieuwd naar de aankondiging voor volgend jaar. Drachten Deathfest is een mooie traditie aan het worden wat je niet wil missen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *