Coffin Feeder – Facing The Madness @ Het Podium Hoogeveen

Afgelopen zaterdagavond ging het dak eraf bij Het Podium in Hoogeveen tijdens het concert van Coffin Feeder en Facing the Madness. Het was een avond vol harde gitaren en stevige drums, waarbij het publiek van begin tot eind opging in de muziek. Facing The Madness trapte de avond af met hun snoeiharde metal. De bandleden zetten een strakke set neer en wisten het publiek goed op te warmen. Coffin Feeder nam het stokje over en zette een nog krachtiger optreden neer. Het was duidelijk te zien dat de bandleden veel ervaring hebben en goed op elkaar ingespeeld zijn. De combinatie van harde gitaren, strakke drums en de indrukwekkende zangstem van de leadzanger zorgde voor een fantastische show. Al met al was het een geweldige avond vol met harde muziek en een fantastische sfeer. Coffin Feeder bewijst dat ze tot de top behoren van de metal scene en zijn zeker een aanrader voor liefhebbers van het genre


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *