Marduk + Valkyrja + Doodswens

Je moet alles een keer mee maken toch ? Een seated black metal concert ….. Die stond niet op de bucketlist. Toch was MetalBoys aanwezig bij dit duivels feestje. Al vroeg in de avond zat iedereen klaar om de bands te gaan aanschouwen. Een beperkt aantal zitplaatsen en de horeca die sluit om 20.00 uur. Ja dan ga je dus vooraf goed inslaan zodat je niet droog komt te staan. Bij de aanwezigen zit de sfeer er goed in. Zittend headbangen is geen probleem blijkt. Doodswens heeft als startende band een goed begin. Ook Valkyria doet wat het moet doen. Deze jongens zijn al eerder op tour geweest met Marduk. Geluidstechnisch kan het wat beter maar niemand die daar over klaagt. En dan is het de beurt aan de band waar het vanavond om draait; Marduk !!! Het 30 jarig jubileum van de band is de reden van deze tour. Ervaring genoeg en Marduk blaast zoals het altijd blaast; megahard !!! De lekkerste klassiekers worden tot het laatste bewaard wat maakt dit toch niet iedereen kan blijven zitten. Begrijpelijk. Op deze muziek wil je los gaan. Al met al toch een memorabele avond die door onze fotograaf Alied werd vast gelegd. Bekijk en geniet van de sfeervolle beelden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *