Midnight Motel & Jetlack @ ROCKTOBER 2021 / Café Nobbenhuis Langeveen

Er stond een mooie rockavond op het programma van alweer de 18e editie Rocktober bij Café Nobbenhuis in Langeveen. Al vroeg was het café behoorlijk gevuld met bezoekers en dit bleef zich nog aanvullen. In het café was een podium opgebouwd en bevatte zelfs een aantal podiumlampen voor wat extra sfeer.
Onze fotografe Renée was erbij. Hieronder volgt het verslag met foto’s.

MIDNIGHT MOTEL

Midnight Motel mocht de avond aftrappen en dat deden ze met een eigen repertoire rocknummers. Dit was toevallig ook de band die ik als laatste live-act heb mogen zien voor de lockdown in maart 2020. Ze presenteerden toen hun nieuwe album ‘Adrenaline Junkies’ tijdens de cd-presentatie in Metropool Enschede (het verslag van dit concert is hier terug te lezen).

Midnight Motel @ Rocktober Café Nobbenhuis 2021 Instagram: rb_metal_photography

Het podium was niet bijzonder groot. Het was enigszins passen en meten, maar de heren wisten toch een manier te vinden om een energiek set neer te zetten. Coen verzorgde de lead vocals, aangevuld met backing vocals van de andere drie bandleden. Coen heeft wel een hele toffe en specifieke rock-stem.

Coen

Jeroen is een nieuw gezicht bij deze band. Onlangs werd bekend gemaakt dat Tjari was gestopt bij Midnight Motel en Jeroen de band kwam versterken als nieuwe bassist.

Jeroen

Voor de fotografen was het wel een uitdaging om foto’s te maken in verband met het weinige licht op de bandleden zelf. De uitdaging werd nog groter toen Coen vroeg of de spotjes boven de hoofden van de bandleden gedimd mochten worden. Ik heb de uitdaging in ieder geval aangenomen!

JETLACK

Na een korte pauze was het de beurt aan Jetlack. Deze band brengt covers van de jaren 60 rock ’n roll t/m hardrock van nu.

De band wist er een feestje van te maken en bracht een leuke gevarieerde set. Hoe verder de avond vorderde, hoe enthousiaster het publiek werd.

Af en toe kwam er een extra bandlid op het podium een nummer meespelen.

Jetlack @ Rocktober Café Nobbenhuis

Of er ging juist een bandlid, Martijn, van het podium af en dook het publiek in.

Martijn

Nick draaide deze avond een dubbele dienst. Hij is namelijk drummer bij Midnight Motel én Jetlack. Waar hij bij Midnight Motel backing vocals verzorgt, heeft hij bij Jetlack bij een aantal nummers wat meer (of juist) de hoofdrol qua zang.

Nick

Hieronder is de rest van de set foto’s van deze avond te bekijken.

Midnight Motel website
Midnight Motel op Facebook
Midnight Motel op Instagram
Jetlack website
Jetlack op Facebook


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *