Heaven Meets Hell Festival 2022

Pakhuis Twente & IBMM organiseerden zondag 26 juni 2022 een bierfestival in combinatie met een metalfestival.
Heaven Meets Hell Festival !!! Het festival waar het speciaal-bier (Heaven) de metalmuziek (Hell) elkaar ontmoeten. Een mooie mix van goede brouwers en metalbands.
Pakhuis Twente en IBBM brengen tevens een eerbetoon aan de vorig jaar overleden Gerjan Fokkert. De bands die hij erg goed vond speelden. Op het podium; Skaldgrim, Hamerhaai, The Heritance en Disquiet. Het was een fantastische dag waarin naar goede muziek geluisterd werd onder het genot van een lekker biertje. Uiteraard was MetalBoys hierbij aanwezig waarvan hier de sfeervolle beelden van onze metal lady Christel.
.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *