Incantation Vile Divinities Tour Europe 2022

In Drachten houden ze van harde muziek. Één van de legendarische bands die langs komt en al sinds eind jaren tachtig actief is kennen de meeste death metal freaks wel; Incantation !!! Onder de noemer Incantation Vile Divinities Tour komt de band naar het poppodium samen met Burial Remains en Dead Will Walk. Burial Remains speelt een thuiswedstrijd en gaat goed los tijdens hun set. Ook van Dead Will Walk weet je wat je te wachten staat. Met een zingende drummer weten de gasten uit Hoogeveen goed de boodschap over te brengen. Als headliner dus Incantation met gewoon lompe death metal. Zoals het hoort en met een zeer brute stem. Voor MetalBoys was fotografe Cindy van de partij om onderstaand fotoverslag aan jullie te presenteren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *