Beerland 2022

Als je een klein beetje open-minded bent en de laatste ontwikkelingen volgt in het muzikale gitaar landschap dan mag je wel concluderen dat het Beerland festival in de Metropool een vette line-up heeft. Het raakt op veel vlakken geen metal maar met een band als Dool als headliner is dit festival toch zeker zeer interessant. Verdere namen die eruit springen zijn bijvoorbeeld Fire Horse, Temple Fang en The Spades. Ook brutale hardcore uit Engeland van The Chisel is het kijken en luisteren zeker waard. Op alternatief gebied was er bijvoorbeeld Pronk, Magnetic Spaceman en de Cloud Surfers. Kortom als je het beste qua herrie wil zien en niet bang bent om verrast te worden dan moet je op Beerland zijn. Voor MetalBoys ligt in dit fotoverslag de nadruk op de wat stevigere bands. Tijdens het festival hangt er een lekker relaxte sfeer waar de Metropool alle zalen en het café opende voor de bezoekers. Al met al een leuk event die op beeld is vast gelegd door fotograaf Frido.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *