Taken By Force 2022

Na een vrij lange afwezigheid kunnen we weer genieten van het Taken By Force Festival. De organisatie heeft z’n uiterste best gedaan om een leuke line-up neer te zetten. Als locatie komen we terecht in de nieuwe Herberg Music Hall in Ommen. Een fantastische plek voor de bands om laten zien wat ze nog waard zijn. De term old school hardrock is zeker van toepassing met bands als Elise en het engelse Tytan alsmede ook het engelse Jameson Raid. Deze gasten zijn al sinds de begin jaren tachtig actief. Ook van alle andere bands is wel duidelijk dat er gigantisch veel speelervaring op het podium staat. Stranger, Metal Bats (beter bekend als Vortex) en Sense Of Urgency maken de line-up compleet. Alleen al het feit dat de meeste muzikanten op gerespecteerde leeftijd zijn doet er niet aan af dat ze knallen op het vers ingewijde podium. Met name Elise (was dit echt de laatste show van frontman Gerd ?) en Stranger hebben zoveel energie dat het net een stel jonge honden lijkt. Alle bands worden dan ook hartelijk ontvangen door het publiek. Het is dan ook stampensvol en er hangt een goede sfeer. De avond is zo geslaagd dat er inmiddels al een nieuwe editie voor volgend jaar is aangekondigd. De foto’s voor MetalBoys zijn verzorgd door Frido.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *