Archgoat – Whoredom Rife – Theotoxin

Een zwartgeblakerd feestje in de Metropool in Enschede. Eentje die de zondagsrust danig verstoord. De black metal fans worden op hun wenken bediend bij deze package. Oorspronkelijk zou deze show al veel eerder plaats vinden maar door de corona perikelen moesten de fans lang wachten. Alle bands die optreden willen graag hun nieuwe materiaal laten horen. Met Theotoxin begint het direct al vrij extreem. De muziek van deze horen is hier en daar ook richting de melodieuze death metal kant gericht. Dan kunnen we niet zeggen van Whoredom Rife. Deze band blaast echt iedereen weg met hun duivelse klanken. Extreem, snel en brutaal. Dit wordt goed ontvangen. Als headliner de band die al eerder de Metropool bezocht heeft; Archgoat !!! De definitie van lomp staat bij deze heren helder in het woordenboek. De muziek is vrij simpel maar toch erg aanstekelijk en vermakelijk. Lekker met de nek heen en weer en dat is precies de bedoeling. De vertoonde sfeerbeelden zijn verzorgd door Frido.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *