Harnbarg Metalfest IV – Dag 2

En dan sta je zowaar om half 11 in de ochtend naar een bak herrie te luisteren op Harnbarg Metalfest. Dag één was een ware veldslag met 10 voornamelijk black metal bands. En dat kan beter moet de organisatie gedacht hebben. Op de zaterdag maar liefst 18 bands die Hardenberg even aandoen en hun kunsten laten zien. De nadruk vandaag ligt met name op death metal met hier en daar met wat andere invloeden erbij. Nou gaan we mooi niet al die namen noemen, scroll maar lekker door en bekijk de foto´s grotendeels afkomstig van Frido. Met extra hulp van Jacques Louwes en Ronald Van de Baan van Livereviewer. Wij van MetalBoys hebben enorm genoten en danken de organisatie voor hun gastvrijheid. Chapeau !! Op naar volgend jaar !!!


One Reply to “Harnbarg Metalfest IV – Dag 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *