Батюшка (Batushka) + Malevolent Creation + Konkhra + Evil Invaders + Angelus Apatrida + Schizophrenia

Er is de laatste tijd nogal veel te doen geweest om de headliner van vanavond. Wees gerust, de band op het podium is de ´echte´ volgens de kenners. We hebben het natuurlijk over Батюшка (Batushka) die de Metropool in Enschede aan doet. Met een eigen uitgebrachte plaat gaat de band op tour met als support Malevolent Creation en Konkhra. De Metropool wist er zowaar een gaaf minifestival van te maken en boekte ook het package Evil Invaders, Angelus Apatrida en Schizophrenia. Een mooie zondag dus met Black, Death en Thrash. MetalBoys was voor jullie aanwezig en schoot onderstaande sfeervolle beelden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *