Blackbriar’s ‘The Cause of Shipwreck’ tour met Aeranea @ Luxor Live Arnhem

Eindelijk dan een tour op basis van de plaat ‘The Cause of Shipwreck’. De duistere en dromerige muziek van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een aparte mix van symfonische en gotische muziek. Blackbriar bestaat uit Zora Cock (zang), Rene Boxem (drums), Bart Winters (gitaar), Robin Koezen (gitaar), Frank Akkerman (bas) en Ruben Wijga (toetsen). Als support speelt het duitse Aeranea. De band met frontvrouw Lilly Seth mixt donkere en groovende stijlen met elementen van nu-metal, industrial, doom, elektronische muziek, alternatieve metal, pop en symfonische metal. Beide bands waren deze avond goed op dreef. Heerlijk genieten van lekkere muziek. Fotograaf Renée vond het zelf ook erg leuk en maakte onderstaand fotoverslag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *