Cryptosis Album Release

Na lang wachten is het dan eindelijk zover dat Cryptosis live en met publiek de debuut plaat mag laten horen. De release show van Bionic Swarm is een feit en het is er eentje voor in de boeken. Als support is het eerst Fatesealer die de avond opende. De eerste show van de uit Hengelo afkomstige HM-2 band. Dit smaakt naar meer. Wasteland Viper is een pedal to the metal band en leverde een vette rock ’n roll show. Tussen al het muzikale geweld lekker om op los te gaan. De headline show van Cryptosis was voorzien van een bijzondere visuele show. Vooral met het strakke spel wist de band te overtuigen. Live en op plaat erg fijn. Genieten geblazen !!! Als toetje krijgt het publiek ook nog een Distillator set voorgeschoteld. Een soort farewell show waarin de beste nummers nog een keer gespeeld worden. Was jij erbij ? Onze fotograaf Christel in ieder geval wel. Check haar beeldverslag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *