Lucky´s Regio Metalfest

Net alsof het de normaalste zaak van de wereld is wordt er in Rijssen weer een leuk Metal festival gepresenteerd. Uiteraard vind dit plaats in Lucky. Volgens de promotie komt er muziek van hair-metal tot aan grinding death metal, maar ook southern rock en metalcore. Dat nodigt toch aardig wat mensen uit om komen. Er hangt dan ook een goede sfeer en iedereen is blij elkaar weer eens te zien. De muziek lijkt dan soms een beetje ondergeschikt maar de bands doen hun uiterste best om de aandacht van de bezoekers te trekken.
Het speelschema bestaat uit: Black Rabbit, 7th Fellony, Mass Decline, Sezpool, The Heritance, Rotten Remains, Putrified Corpse, Trailer Trash Tramblers, Deem Index, Skaldgrim, en Staal. Het is inderdaad een muzikaal divers dagje waarin zelfs krijgers met zwaarden elkaar op het podium bestrijden. Genoeg vertier dus daar op Lucky’s Regio Metalfest. Onze fotograaf Alied was getuige en gaf ons onderstaand beeldverslag. Door omstandigheden was ze niet in de mogelijkheid alle bands te fotograferen maar je krijgt een goed beeld van de dag met mooie foto’s. Enjoy !!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *