Harnbarg Metalfest II – Dag 1

Een aantal keren uitgesteld maar dan toch daadwerkelijk het Harnbarg Metalfest. De aanjager van dit festival is Gertie Docter die maar liefst 13 bands boekt op de locatie Gebouw Hoogenweg nabij Hardenberg. Organisatorisch is het allemaal strak voor mekaar en we beginnen dan op vrijdagavond met 4 bands om de boel op te warmen. Dat lukt aardig. De sfeer moet er nog een beetje inkomen maar het is een opwarmavond met daarbij de volgende bands: Can Abyss, Evil Oath, Caffas Rain en Ceremony (NL). Al met al een lekkere sfeer onder het genot van een drankje waar de mensen goed van genieten. MetalBoys stuurde fotograaf Frido en die kwam thuis met dit eerste beeldverslag. Binnenkort kun je hier ook dag 2 verwachten van dit harde feestje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *