Harnbarg Metalfest II – Dag 2

De zaterdag editie van Harnbarg Metalfest kan beginnen. Al vroeg in de middag is de start met Cyanide Paradise. In totaal zijn er 9 bands geboekt voor de zaterdag. Dat maakt het een mooie maar vooral brute dag. Het is veel zwaardere metalen wat de klok slaat. Opeenvolgend spelen verder; Anger Machine, Icons Of Brutality, Dauthuz, Mouflon, Burial Remains, Fractured Insanity (uit België), Misanthropia en als headliner het duitse Slaughterday. Uit de line-up kunnen we wel vast stellen dat het betere wat Nederland te bieden heeft op extreem metal gebied de weg naar Hardenberg goed heeft kunnen vinden. Dat geldt ook voor de bezoekers; de organisatie is goed in z’n nopjes met het aantal mensen dat een kaartje heeft gekocht. Muzikaal laten de bands zien wat ze waard zijn en spelen ze vol energie hun live sets. De climax wordt goed opgebouwd en bij headliner Slaughterday is het dan ook erg lekker met de strakke HM-2 sound. De band die reeds in 2013 is begonnen heeft een goede discografie waaruit de beste nummers worden gespeeld. Deze 2e editie van Harnbarg Metalfest is een geslaagde. We zijn benieuwd en wachten vol spanning af op de volgende editie. Geniet nog even na van de foto’s verzorgd door Frido van MetalBoys.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *