Vltimas – Dauthuz

Zondagavond 10 juli, een avond om te hangen op de bank ? Er zijn andere opties en één daarvan is een portie death-metal geweld in de Metropool in Hengelo. Rond deze periode zijn er veel bands op tour en als metalhead is vanavond er echt eentje om van te smullen. Als voorprogramma start het nederlandse Dauthuz. Met een zeer goede laatste cd op zak laat de band horen wat ze waard zijn. Het klinkt allemaal erg solide en de brutaliteit van de zanger draagt zeker bij aan een fijne beleving. Dan is headliner Vltimas aan de beurt. in 2019 brachten ze een plaat uit die in veel jaarlijstjes verscheen. Met veel ervaring weten deze jongens precies hoe het werkt. Erg bruut en technisch. Niemand minder dan David Vincent (Morbid Angel) op de vocalen, Flo Mounier (Cryptopsy) op de drums en Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir) op gitaar. Veel ervaring dus en dat is ook op het podium te zien. Wat een vette band !!! Check de foto’s gemaakt door Frido voor MetalBoys.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *