Mortiferum – Witch Vomit – Deadspeak

Als je van duistere en donkere klanken houdt dan is Iduna in Drachten de perfecte gastheer. Een underground metal feestje uit de Verenigde Staten. Echter old school death metal uit Friesland is waar de avond mee begint. Deadspeak past perfect bij deze line-up en ze mogen de avond openen. 3 man sterk en met overtuiging. Het wordt tijd dat deze heren met nieuw materiaal komen. Na een demo smaakt dit naar naar meer. Witch Vomit heeft 3 full length platen in de broekzak en spelen een erg lekkere set. Het is moeilijk om stil te staan want het beukt als een tierelier en knalt d’r goed op. Mortiferum met hun zware doom/death klanken grijpen de bezoekers daarna bij de kladden. Moeilijk verteerbare herrie maar als je eenmaal gepakt bent door het virus van hun muziek laat het je niet meer los. Wat een lekkere live set !!! Deze avond was duidelijk MetalBoys approved.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *