Freedom Call – Trick Or Treat

Er zijn van die feestjes daar willen we als MetalBoys graag bij zijn. Dit keer mogen we 2 bands aanschouwen die met heel aanstekelijke power metal de boel goed opzwepen. Ooit begonnen als Helloween tribute band weten de italianen Trick Or Treat als volwassen band er direct goed de sfeer in te brengen. Lekker !!! Het duitse Freedom Call is de headliner en de band is al sinds 1999 actief. Het is allemaal zo fijn cliché, we moeten ook niet moeilijk doen. Alle ingrediënten voor een klassiek avondje metal zijn aanwezig. Heerlijk power metal nummers die je graag mee zingt. Daarnaast een band die er veel energie in pompt. En een band die de energie ook terug ontvangt van het publiek. Metal is for everyone !!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *