Mordkaul – Last

In Coevorden weten ze toch best wel leuke bands te strikken. Afgelopen zaterdag mochten een stel Belgen de boel onveilig maken met goede herrie. Dat ze in Coevorden klaar waren voor een leuk feestje was goed te merken in de opkomst. Lekker gezellig en onder het genot van een drankje zat de stemming er goed in. Als eerste de band Last op het podium. Ze hadden nieuw vinyl bij zich uitgebracht door Genet Records wat na al die jaren nog actief is, chapeau !!! Dit label uit de jaren negentig kennen we vooral van de hardcore maar bij Last is de muziek toch wel verrekte heavy. De jongens uit het belgische Limburg laten gewoon goede hardcore (met nadruk op hard) horen waar je op kunt headbangen. Daarna is het een potje melodieuze metal die komt aanwaaien over de speakers van de MFC. Mordkaul knalt d’r lekker op met hun aanstekelijke death metal. Even een nieuwsfeitje. Wisten jullie dat At The Gates drummer Adrian Erlandsson hun eerste plaat ingespeeld heeft ? Dat zweedse hoor je trouwens ook terug in de muziek die prima te verteren is. Lekker uptempo op alle fronten wat maakt dat er ook beweging in het publiek zit. We kunnen wel vast stellen dat de avond erg geslaagd was. Op naar een volgende Metal Front show !!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *