Calluna Metalfest 2023

Zaterdag 22 april was de eerste editie van Calluna Metalfest. Wat een feestje had moeten worden, georganiseerd door Erik Nijkamp en Allard Kroeze van Skaldgrim, werd een eerbetoon aan Erik, die eind vorig jaar uit ons midden weg viel. De sfeer was knus, gezellig en gemoedelijk. Mensen waren aan genieten van de muziek en er werd buiten volop gekletst en gelachen. Daar was de locatie bij Calluna in Ommen ook perfect voor: je kon een blokhut huren of in een tentje op de camping logeren. De vettige hap ontbrak er ook niet aan: de hamburgers werden persoonlijk gegrild door eigenaar Bert van Calluna. Maar wat was het mooi om te zien hoe de bands ieder op hun eigen manier een ode aan Erik brachtten. Er werd geproost op Erik, zo speelde The Heritance onder andere een intro dat ook tijdens Erik’s uitvaart in Lucky in Rijssen gedraaid werd. Skaldgrim, de band van Erik, trad samen op met zanger en goede vriend Otto Donk van Grim Ordeal. Calluna Metalfest was een goeie dag om het leven te vieren en de liefde die Erik Nijkamp voor muziek had samen te delen. Op naar volgend jaar voor een tweede editie.

Line-up festival:
Painkiller (tribute to the Priest)
Misanthropia
Grindpad
Grown Gold
Rotten Remains
The Heritance
SkaldGrim
Vidarr
Opium Deathsticks


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *