Imperial Triumphant – Wesenwille @ Iduna Drachten

Voor wie van Avant-gardistische black metal houdt kan een avond als deze niet stuk. New York staat voor zijn hedendaagse moderne en artistieke kunst. Experimenteel en met een mix van verschillende stylen met de chaotische drukte van de stad, en zo kunstzinnig is ook black metal band Imperial Triumphant. De muziek is zo chaotisch, afwisselend en af en toe technisch ingewikkeld dat je er een eigen interpretatie aan moet geven. De zwarte gewaden en gouden maskers maken wel een bijzondere indruk. Als support is de band Wesenwille. Dat black metal klasse kan hebben laten deze mannen uit Utrecht wel zien. Snelle blastbeats afgewisseld   met tragere tempo’s, geweldige gitaar riffs. Maakt Wesenwille bruut, mooi en donker tegelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *