PAIN – Ensiferum – Eleine – Ryujin @ Metropool Hengelo

Peter Tägtgren is een muzikale alleskunner. Als veelgevraagd producer en frontman van Hypocrisy schoot de afgelopen zes jaar het touren en spelen met zijn industrial metal project PAIN erbij in maar daar komt met de I AM tour gelukkig verandering in. Onlangs was hij met z’n death metal band Hypocrisy op hetzelfde podium te vinden maar vanavond dus PAIN.

Als special guest het betere beukwerk van Ensiferum die mee gaat tijdens deze tour en aanvullend daarop nog Eleine en Ryujin op de bill. Op metal gebied is er sowieso goed vertier bij de Metropool en ook vanavond maken de bands samen met het publiek er een groot feest van. Een heerlijke avond die door Alied vastgelegd werd op beeld. Geniet lekker na !!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *