Schoonebeek Deathfest 2021

Eindelijk mochten de Death Metal heads weer een dag op pad en wat hebben we dit gemist !!! Een fantastische dag met het maximaal toegestane aantal van 750 personen. In het wonderschone Drenthe, in Schoonebeek welteverstaan. Onder het genot van een drankje met een stralende zon was het genieten van de kwaliteitsmuziek die de bands verspreiden. De line-up was niet misselijk; Demored, Mouflon, Aeon Of Disease, Burial Remains, Pentacle, Graceless, en het zwitserse Messiah. Met een headliner in de naam van Asphyx was het blazen. Dat er veel gebeurd is de afgelopen periode bleek in de benoemingen van de mensen die ons ontvallen zijn; Gerjan Fokkert werd genoemd en uiteraard ook Sven ‘Svenson’ Groß. Voormalig presentator van het Schoonebeek festival en zanger van Fleshcrawl. De organisatie van het festival mag trots zijn op een perfect verlopen dag. De eerste namen voor volgend jaar zijn reeds bekend … Namens MetalBoys was fotograaf Christel aanwezig. Bekijk het beeldverslag en geniet na.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *